E7

Logo:
Empresa: Empresaris per al Solsonès
Activitat: Associació
Descripció: Empresaris per al Solsonès manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic, entenent com a prioritari el progrés del territori en tant que beneficia el conjunt de ciutadans i entitats que hi conviuen i garanteixen el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

Pel que fa a les activitats econòmiques, Empresaris per al Solsonès és una associació multisectorial que reuneix empreses industrials, comercials, de la construcció, de serveis i també d’activitats primàries així com empreses de totes les mides (petites, mitjanes i grans), totes elles  tenen cabuda a l’associació perquè constitueixen el teixit empresarial del territori.

Empresaris per al Solsonès, és una organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació. Representa el teixit empresarial del seu àmbit comarcal. Es tracta d’una associació independent i amb un caire multisectorial.

Empresaris per al Solsonès vol ser un associació dinàmica, participativa, i oberta a tothom, que ofereixi uns serveis i beneficis concrets a les persones afiliades.

Aquesta associació es va constituir l’any 1999, amb catorze empreses fundadores. Actualment són 130 empreses.

Objectius:

Els objectius de l’associació són:

  • Vetllar pel desenvolupament econòmic, social i professional del teixit empresarial del Solsonès
  • Dinamitzar i implicar a les persones, facilitar la interrelació entre empreses, agents  i administracions.

Pàgina web: http://empresarisperalsolsones.wordpress.com/
Contacte: info@empresarissolsones.com