E9

Logo:

Empresa: 3Ddata

Activitat: Animació 3D. Simulació virtual

Descripció: 3Ddata neix amb la idea de substituir densos manuals de funcionament, instruccions de muntatge i explicacions poc entenedores … per animacions i/o imatges digitals que visualitzen la realitat i faciliten la seva comprensió.

EL CONCEPTE INNOVADOR D’ANIMACIÓ EN 3D BUSCA APORTAR MÉS VALOR AFEGIT ALS PRODUCTES DELS NOSTRES CLIENTS. ESDEVÉ UN COMPLEMENT A LA INFORMACIÓ TÈCNICA DEL PRODUCTE.

Actualment els sistemes de continguts digitals (DCC) permeten la millora de la comunicació i la presentació de projectes. Mitjançant el modelat 3D, l’aplicació de materials ,texturització de les peces i l’animació de tot el conjunt podem explicar com serà o funcionarà un nou producte sense haver-lo de fabricar físicament. Permet mostrar des de l’interior d’un edifici fins al funcionament d’una màquina des de diferents perspectives.

Simulacions de processos, demostracions d’instruccions de muntatge, explicacions de contingut variat són també altres serveis que oferim per obtenir una presentació visual més atractiva dels seus productes.

La missió principal de 3Ddata és aportar solucions innovadores a les empreses,  tot explicant d’una forma més entenedora i intuïtiva la funció d’un producte, d’un procés o d’una idea tècnica . 3Ddata vol ser un referent en el món empresarial a l’hora de generar documentació informativa clara, entenedora i rigorosa així com una eina de màrqueting per a la promoció visual del seus productes.

Pàgina web: http://www.3ddata.cat/

Contacte: info@3ddata.cat