Acaba el taller de la UEC al CEI Solsonès amb una sessió sobre emprenedoria

Aquest dilluns, 20 d’abril, els alumnes de la UEC han assistit a una sessió sobre emprenedoria al CEI Solsonès, en el marc del programa Catalunya emprèn. Aquest projecte es fa conjuntament entre CTFC i el Consell Comarcal del Solsonès, i està subvencionat en la convocatòria regulada per l’Ordre EMO/374/2014, de 3 de desembre, del Programa integral de foment de l’emprenedoria, emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn, cofinançat pel Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu.

Ester Moreno, tècnica del CTFC del programa Catalunya Emprèn, els ha explicat les diferents eines i serveis que s’ofereixen des del Centre en aquest programa.

Moment de la presentació

Moment de la presentació


Des del passat 26 de gener, els alumnes de la UEC han assistit cada dilluns a les instal•lacions del CEI Solsonès a un taller per crear un bloc centrat en les receptes que els alumnes estan realitzant i altres activitats relacionades amb aquest àmbit (aprenentatge receptes tradicionals amb gent gran, entre altres accions). L’eix central d’aquest taller ha estat la millora del coneixement de l’àmbit informàtic per part de l’alumnat i donar ressò de les activitats relacionades amb l’àmbit culinari i de l’hort que es realitza des de la UEC.

Els alumnes ja havien fet un taller anteriorment sobre Desenvolupament bàsic d’aplicacions mòbils.