CLOENDA DE LA SEGONA EDICIÓ DELS DIJOUS EMPRENEDORS

Cloenda de la Segona edició dels “Dijous Emprenedors” al  Cei Solsonès al CTFC
• El Cei Solsonès del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, clou aquesta segona edició del cicle de seminaris que el s’imparteix a través de la Xarxa de Cei, fent l’entrega  d’un diploma que acreditarà l’aprofitament d’aquesta formació especialitzada.
• L’ocupació del  Cei Solsonès actualment és del 72,73% , el que suposa vuit empreses instal•lades i la creació de més de vint llocs de treball de qualitat.
El curs de Creació d’empreses Innovadores, orientat a emprenedors i futurs emprenedors tanca la seva segona edició a Solsona, amb un total de 31 participants als que la directora del Cei Solsonès, Imma Clop, fa l’entrega d’un diploma que acreditarà l’aprofitament d’aquesta formació especialitzada.
Aquest  programa formatiu organitzat per GLOBALleida,  s’està  impartint a tot el territori a través de la Xarxa de  Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per a crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional.
El Cei Solsona, amb una participació de 31 alumnes, ha finalitzat aquesta segona edició dels seminaris de Creació d’empresa “Dijous Emprenedors “, amb la sessió que porta per títol: “Finançament: eines, utilitzar-les i demanar-les”, a càrrec de  Salvador Pifarré (GLOBALleida).
Cada un dels participants d’aquest cicle de seminaris de Creació d’ Empresa, podrà comptar amb l’ajut dels  tècnics de les diferents àrees dels centres empresarials de la Xarxa de CEI’s, que en aquets  moments, és la major Xarxa de Centres Empresarials en un sol territori i que actualment està gestionada per  GLOBALleida.
Tanmateix, es posaran al seu abast les instal•lacions de cada un dels Centres repartits per la província, per tal de que totes aquelles persones que tenen una idea innovadora  la puguin consolidar generant autoocupació.
Actualment el Cei Solsonès, amb  1.185m2, disposa de 11 espais per allotjar empreses dels que 8 estan ocupats, el que suposa una ocupació del 72,73% i   la creació d’una vintena de llocs de treball.

FOTO CLOENDA DIJOUS EMPRENEDORS