El CTFC ofereix un nou curs de creació i gestió d’empreses

El curs va adreçat a totes les persones que tinguin interès en conèixer el procediment per iniciar un projecte empresarial o que vulguin desenvolupar la seva empresa

Els dies 28, 29 i 30 de juliol, es farà una nova edició del curs de Creació i gestió d’empreses. Aprèn a crear la teva empresa al CTFC Seminari.

El curs donarà a conèixer l’autoocupació com una opció vàlida per a incorporar-se al mercat laboral i formarà l’alumnat en el procés de creació d’una empresa. També ensenyarà com redactar un pla d’empresa, nocions de comptabilitat bàsica per a pimes i les possibilitats de les noves tecnologies de la informació i les comunicacions aplicades als nous projectes empresarials.

Aquesta acció formativa està finançada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, en la convocatòria regulada per l’Ordre EMO/276/2013, de 30 d’octubre, del Programa integral de foment de l’emprenedoria, emmarcat al Programa Catalunya Emprèn.

Més informació a  http://www.ctfc.cat/docs/cursos/C0114.pdf