HAN COMENÇAT ELS ELS DIJOUS EMPRENEDORS AL CEI SOLSONÈS

Dijous dia 20 de febrer de 2014 es va fer la primera de les sessions, i fins el 13 de març es faran cada dijous seminaris gratuïts adreçats a emprenedors

Dijous passat van començar “Els dijous emprenedors” al CEI Solsonès. José Manuel Alonso, professor de l’Universitat de Lleida, va fer la primera de les xerrades sobre algunes errades que tota persona emprenedora hauria d’evitar. Va començar la seva presentació dient que l’error més greu que pot cometre un emprenedor és no començar mai.  Una de les principals causes del fracàs d’un emprenedor és la falta d’un estudi de mercat i no comptar amb un pla de negocis ben estructurat.

Abans de la xerrada, Imma Clop, directora del CEI Solsonès,  va fer la presentació del cicle als més de 20 inscrits a la jornada  i va destacar que el CTFC forma part de totes les iniciatives per dinamitzar el territori, entre elles el projecte Catalunya emprèn, que vol donar un suport eficaç a la creació d’empreses i crear un entorn més favorable perquè les persones emprenedores puguin posar en marxa i desenvolupar el seu projecte d’autoocupació.

Esteve Algué, vicepresident tercer del Consell Comarcal del Solsonès, va voler incidir en la col·laboració entre administracions públiques per a la prestació de serveis, com la dinamització del Trampolí emprenedor del Solsonès i el Pla d’Acció Inmendiata per a l’Ocupació al Solsonès.

Maria Antònia Pubill, diputada territorial a la Diputació de Lleida,va remarcar el talent que existeix a Catalunya i va animar als emprenedors a tirar endavant les seves idees. Per fer-ho, els va recordar l’opció que tenen d’aprofitar els serveis i les instal·lacions dels vivers d’empresa, com és el CEI Solsonès.

Els Dijous Emprenedors

Durant quatre setmanes, es faran cada dijous al CTFC del Seminari sessions adreçades a emprenedors per a la creació d’empreses innovadores.

En aquestes sessions, que es faran de 19 a 21 hores, es tractaran temàtiques diverses. A més de la de dijous passat, es parlarà de com fer un estudi de mercat, com crer un model d’èxit via smartphone i sobre eines de finançament.

foto dijous emprenedors 2

presentació dijous emprenedor