Oberta la recepció de projectes del programa Emprenedoria Corporativa

Fins al 30 de desembre hi ha oberta la recepció de projectes del programa Emprenedoria Corporativa a ACCIO.

L’objectiu del programa és posar en contacte empreses grans i mitjanes amb projectes emprenedors, amb l’objectiu que el gran “inverteixi” en el petit. En el concepte inversió, si bé una de les possibilitats és realment que l’empresa gran inverteixi financerament en la petita (agafant participació), també es plantegen altres tipus de col·laboració (proves comercials, desenvolupament comú, etc…).

La convocatòria actual de recepció de projecte va lligada a una ordre d’ajuts que consisteix en unes hores de consultoria individualitzada per cada empresa i amb l’objectiu primer de preparar el projecte per presentar-lo amb garanties al possible soci corporatiu, fer tasca de cerca del soci adequat pel projecte, i finalment donar suport a la possible negociació. Aquest assessorament és 100% subvencionat, és a dir que pel projecte no suposa cap despesa, i té un ajut equivalent de 4.200 Euros (en hores d’assessorament).

Per formalitzar la sol·licitud pot anar a http://accio.gencat.cat/cat/ajuts-financament/ajuts2014/innovacio/PEC.jsp

Encara que el teu projecte no encaixi exactament amb el repte definit, si tens interès en trobar un soci corporatiu i creus que és clau per desenvolupar el teu projecte, envia’ns igualment la teva sol·licitud, perquè pot entrar directament a la selecció de projectes.